Vad gör Flash Engineering nu?

Postat av Johan Meissner kl 12:12

En vanlig fråga för Flash Engineering är vad vi gör under höst och vinter. Racingsäsongen 2009 har passerat men trots det råder det full aktivitet i lokalerna i Karlstad.

verkstad

I verkstaden råder ett organiserat kaos. Alla väggar ska målas om, lagringsplatserna ska göras om, all utrustning ska inventeras och göras underhåll på, något som Christoffer Pettersson, Thobias Ohlsson och Johan Skyllqvist jobbar med.

bilar

Då renoveringen är i full gång där inne finns det ingen plats för tävlingsbilarna. Istället får de stå ute i den friska höstluften i väntan på att komma in i värmen.

thomas

Carrera Cup-generalen Thomas Johansson arbetar för fullt inför introduktionen av nya GT3 Cup Challenge-serien samt Carrera Cup 2010 som ska presenteras på Karlskoga Motorstadion på fredag för media och tävlande.

Reservdelsansvarige Roger Axelsson jobbar för närvarande med att inventera lagret inför säsongen 2010.

golv

Ute vid mekanikerplatserna, där tävlingsbilarna normalt står, är det helt rensat. Golvet ska poleras, här med Magnus Karlsson bakom maskinen, och väggarna ska målas om för att stå redo inför satsningen 2010.

meissner

Undertecknad jobbar med ett antal olika projekt, kopplade både till den gångna säsongen och den kommande. Närmast förbereds presentationsmaterial inför fredagens presentation på Karlskoga. Den skarpögde kan även se att en film klipps, kan det vara ett nytt avsnitt av Vilse med Kjell?

kvick

Teamchef Johan Kvick är i full gång med planeringen inför säsongen 2010. Planen läggs upp gällande bilar och förare i STCC och Carrera Cup Scandinavia för Flash Engineering. Blir det tre bilar i STCC? Två i Carrera Cup? Häng med oss på hemsidan under höst och vinter så får ni reda på det!

fikabord

Med en precision som får ett atomur att blekna så sitter de anställda vid fikabordet klockan 10.00 och 15.00 under arbetsdagarna.

thed

Thed Björk är på möte med samarbetspartnern MuoviTech där planer inför det nya året läggs upp. Efter mötet beger sig Björk till flygplatsen för att åka till Tjeckien där säsongsfinalen i den Tjeckiska långloppsserien ska köras.

janne

Uppe vid Jan ”Flash” Nilssons kontor råder det långt från febril aktivitet. Vid frågan på vad han gör fick vi ett snabbt svar.
– Jag SÖVER, ser du inte det?! blev det snabba svaret, ackompanjerat av ett obehagligt morrande från vakthunden Molly.

Senaste nytt