Flash Engineering rustar för expansion

Postat av Johan Meissner kl 13:26

nilsson_j0609Gelltw086

Nya partners klara.
Och miljoninvesteringar på trailer och VIP-hospitality.
– Vi gör oss redo för 2010 och tittar på att ställa fler bilar på startlinjen och utöka personalstaben, avslöjar Jan ”Flash” Nilsson.

Flash Engineering har bestämt sig. Guldet ska tillbaks till Karlstad 2010 och det ska ske under teamets jubileumsår. Därför rustas nu på alla fronter för att slå tillbaka mot bland andra Polestar, WestCoast och Biogas.se.
– Vi har jobbat stenhårt under hösten och säkrat upp två nya stora sponsorer, säger Flash som ännu inte vill offentliggöra vilka det handlar om.

Att teamet förstärks med ytterligare samarbetspartners har fått teamet att rusta. Över 30 personer i personalen kommer att aktiveras under racen, en ny trailer för närmare fyra miljoner kronor specialdesignas nu.
– Ishockeyn har varit väldigt duktiga på att bygga arenor och ta hand om kunder i en bra miljö. Där ligger hockeyn långt före exempelvis fotboll och friidrott. Vi har haft hockeyn som förebild när vi tittat på att expandera. STCC och teamen i serien är aktivitetsbolag för företag som vill ladda sitt varumärke och sina anställdas värderingar med succé, miljöarbete och vinnarkänsla, säger ”Flash”.

Flash Engineering skissar också på det kanske mest intressanta inför 2010. Som ett led i expansionen flaggar man för att ställa fler bilar på startlinjen. Teamet består idag av två STCC-bilar som körs av Jan ”Flash” Nilsson och Thed Björk och en bil i Carrera Cup som körs av Prins Carl Philip.
– Vi tittar på fler bilar både i STCC och Carrera Cup. Det kan bli ytterligare två bilar, avslöjar ”Flash”.

Flash Engineering ser ut att ha bestämt sig. 2010 firar teamet tioårsjubileum och målet är glasklart.
– Vi har satt champagne från Vadstena Klosterhotell på kylning, STCC-pokalen ska tillbaka till Karlstad, avslutar ”Flash”.

Källa: STCC.se

Senaste nytt