Fyra Flash Engineering-förare i Porsche-test

Postat av Johan Meissner kl 21:18

Flash Engineering hade inte mindre än fyra förare i dagens Carrera Cup Scandinavia-test på Karlskoga-banan. Norrmannen Roar Lindland var sjunde snabbast.
– Jag ökade jämnt under hela dagen och satte min snabbaste tid på sista varvet för dagen, så det känns mycket bra. Vi har en del justeringar som ska göras på bilen inför imorgon, det ska bli mycket intressant, säger Lindland.

Prins Carl Philip var elfte snabbaste man och lade många varv på Karlskoga-banan.
– Det fungerade bra idag och vi har arbetat igenom mycket på testschemat. Det är så skönt att vi är igång igen, säger Prins Carl Philip.

Regerande JTCC-mästare och Flash Engineering-debutanten Linus Ohlsson imponerade i sitt första testpass någonsin i Porschen med att vara 12:e snabbast, bara åtta tusendelar bakom Prins Carl Philip.
– Porschen är en fruktansvärt rolig bil att köra och jag trivs väldigt bra i den. Det är en stor skillnad mot att köra JTCC, men jag börjar hitta rätt och är rätt nöjd med farten så här tidigt, säger Ohlsson.

”Snickar-Matte” Karlsson gjorde även han sin debut för stallet och var 1.4 sekunder bakom JTCC-mästare Ohlsson.
– Från att inte ha en aning över huvudtaget så har jag i alla fall en liten aning nu om hur det fungerar och det känns bra! Det är väldigt mycket som är nytt, men vi arbetar vidare och jag ser verkligen fram emot morgondagens test, säger Karlsson.

Testdagen fortsätter under morgondagen med start 09.00 och Flash Engineerings fyra förare fortsätter med hårt testarbete.

Senaste nytt