Linus Ohlsson tredje snabbast i Carrera Cup-test

Postat av Johan Meissner kl 17:33

Flash Engineerings fyra Porsche-förare fortsatte testarbetet under den andra dagens officiella Carrera Cup-test på Karlskoga-banan. Porsche-debutanten Linus Ohlsson visade framfötterna och var tredje snabbast totalt.
– Det här var verkligen över förväntan! Men jag trivs riktigt bra i bilen och kunde inte ha fått en bättre start än det här, säger den regerande JTCC-mästaren.

Carl Philip Bernadotte var tionde snabbast och sänkte sin bästa tid med över en och en halv sekund.
– Vi har haft två bra testdagar och vi har kommit långt i arbetet med inställnignarna på bilen. Jag känner mig förväntansfull inför premiären om två veckor, säger Prins Carl Philip.

Stallkollega Roar Lindland var precis bakom Prins Carl Philip på en niondeplats, bara sex hundradelar skiljde de båda.
– Jag har en del kvar att jobba på vad det gäller att få ut det bästa ur nya däck. Men det har varit en bra dag och jag är väldigt laddad inför Jyllandsringen, säger Lindland.

”Snickar-Matte” Karlsson satte 1:09.300 som bästa tid och arbetade hårt med att analysera sitt livs två första testdagar.
– Igår handlade det mest om att bara lära känna bilen, idag kunde jag mer fokusera på att analysera själva körningen och det kändes bra, säger Karlsson.

Om två veckor körs premiären av Carrera Cup Scandinavia 2010 på Jyllandsringen i Danmark. Flash Engineering kommer att ha Prins Carl Philip, Roar Lindland och Linus Ohlsson på plats medan ”Snickar-Matte” tävlar senare i år.

Mer information om Carrera Cup Scandinavia-testet på: www.carreracup.se

Senaste nytt