Bästa resultatet någonsin för Prins Carl Philip

Postat av Johan Meissner kl 19:42

Prins Carl Philip plockade hem sitt bästa Carrera Cup-resultat någonsin med en sjätteplats i dagens tävling på Karlskoga-banan.
– Jag är oerhört lycklig! Det känns som att jag sakta flyttar mina positioner uppåt. Teamet har gjort ett fantastiskt jobb och jag är oerhört tacksam, säger Prins Carl Philip.

Stallkompis Roar Lindland gjorde ännu en stabil tävling och körde i mål bakom Prins Carl Philip på sjunde plats.
– Jag är nöjd med helgen. Tyvärr tappade jag lite i början av tävlingen och förlorade hänget på de framför mig. Men vi har tagit ännu ett steg framåt och jag ser fram emot fortsättningen i Göteborg om två veckor, säger Lindland.

Linus Ohlsson hade en tung tävling och fick bryta på grund av en trasig kylare. 19-åringen kämpade om pallplats innan han tvingades bryta.
– Öhlin dök på innern och vi körde ihop som tyvärr gjorde att kylaren gick sönder. Tråkigt att jag inte fick med mig några poäng. Men vad som känns bra är att jag har farten för att slåss om pallplatser nu och det kommer inte att gå långsammare i Göteborg, säger Ohlsson.

Race 2 – Karlskoga – Topp tio

1 Fredrik Larsson 17 varv
2 Robin Rudholm +2.208
3 Martin Öhlin +4.953
4 Lars-Bertil Rantzow +11.216
5 Oscar Palm +11.677
6 Carl Philip Bernadotte +14.970
7 Roar Lindland +17.330
8 Jocke Mangs +18.160
9 Mattias Stålknapp +22.438
10 Richard Kressner +41.715

DNF Linus Ohlsson

Senaste nytt