Ombordfilm med ”Snickar-Matte” och Linus i Kinnekulle

Postat av Johan Meissner kl 14:24

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NW4GlRUEsZA[/youtube]

I helgen kör Flash Engineerings fyra Porsche-förare GT3 Cup Challenge och GT Endurance i Falkenberg. Som uppvärmning följer vi med ”Snickar-Matte” Karlsson och Linus Ohlsson under GT Endurance-tävlingen på Kinnekulle i slutet av juli.

Duon slutade på femte plats, trots ett extrastopp på grund av en punktering i början av tävlingen. I helgens tävling på Falkenbergsbanan kör ”Snickar-Matte” själv i GT Endurance medan Ohlsson delar bil med Prins Carl Philip.

GT Endurance är en långloppstävling på 1 timme med obligatoriskt depåstopp/förarbyte som körs tillsammans med GT3 Cup Challenge. Förare som kör ensamma under tävlingen måste genomföra ett depåstopp och springa ett varv runt bilen.

Besök www.gt3cupchallenge.se för mer information om tävlingarna!

Senaste nytt