Självrannsakan medicinen för Flash Engineering

Postat av Johan Meissner kl 17:32

Årets säsong har varit ett stålbad för Flash Engineering – förhoppningsvis ett stärkande sådant. Janne ”Flash” Nilsson pratar ut om framtiden och vem som vinner STCC i år.
– Vi skyller inte på andra och problemen löser sig inte av en slump, säger Janne ”Flash” Nilsson samtidigt som bilen han rattar har kosan styrd mot motocrossbanan för en åktur med sonen.

Flash Engineering har inte haft en bra säsong, den saken är klar. En del skulle kanske säga att det har gått käpprätt åt skogen, men ”Flash” är av en annan åsikt.
– Nej, att det har gått åt skogen håller jag inte med om, men våra och andras krav på teamet är höga, säger han. Det har inte blivit som vi har förväntat oss, det händer så ibland för alla men jag har ju faktiskt vunnit ett race i år.

Trots det, problem har teamet haft. Ett Flash Engineering som inte är med och slåss om titlar i STCC har per definition problem – vi talar om ett av Sveriges med framgångsrika team.
– Konkurrensen i STCC är stenhård och Volvo, KMS och WCR har alla haft år då man inte har varit nöjd, det var liksom vår tur i år skrattar Flash. Det kan vara på två sätt, antingen är man för långsam och kör för dåligt, men vi har varit faktiskt varit väldigt snabba. Vi har analyserat och hittat problemet som har gjort att vi inte har kunnat vara med och slåss och det problemet kommer att vara ur vägen till 2011.

Läs hela artikeln på www.stcc.se!

Senaste nytt