Tegelby vill utmana Ebbesson

Postat av Johan Meissner kl 16:57

Tobias Tegelby gjorde ett lyckat inhopp på Gelleråsen i Semcon Cup. Målet är en Semcon Cup-seger i de återstående racen. Tobias är något av en doldis för den breda publiken men han har ett gediget förflutet bakom ratten.

Han har många års erfarenhet av långloppsracing där han bland annat har kört en före detta STCC-Audi med stor framgång. År 2007 blev han tvåa i Caran Cup, bakom Joakim Frid, 2008 och 2009 gjorde han några sporadiska inhopp i Semcon Cup och nu är han tillbaka, tillsammans med Flash Engineering.

På Gelleråsen kvalade Tobias in bara två hundradelar bakom ledaren i Semcon Cup, Andreas Ebbesson. En prestation som lovade gott inför racen, men där gick det lite tyngre. I första heatet blev det en tredjeplats, bakom Ebbesson och Joakim Ahlberg.

Klicka här för att läsa hela artikeln på www.stcc.se!

Senaste nytt