”Flash” och Bräck intervjuas under Stora Bildagen

Postat av Johan Meissner kl 13:45

Jan ”Flash” Nilsson och Kenny Bräck var med under ”Stora bildagen” som arrangerades av Dagens Industri i Stockholm. De båda tävlingsförarna intervjuades på scen av Håkan Matson om allt från vad som gör en snabb förare till en framgångsrik företagare.

”Stora bildagen” lockade talare från USA, Ryssland, Kina och Japan som gav sin syn på utvecklingen för dagens bilindustri inför representanter från Sveriges bilindustri. Talarnas ämnen kretsade bland annat kring elbilarnas utveckling, kommande designspråk och trafiksäkerhet. Stora Bildagen har utvecklats till att bli Sveriges ledande mötesplats för frågor kring bilar, bilindustri, bilmarknad och bilism.

Se valda delar ur intervjun med ”Flash” och Bräck i Flash Engineerings senaste film.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LE-GMCApCqk[/youtube]

Senaste nytt