Film: Flash Engineerings aktivitetsdagar 2010

Postat av Johan Meissner kl 11:57

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HFAfsCJdlIE[/youtube]

Varje år arrangerar Flash Engineering aktivitetsdagar för teamets samarbetspartners runt om i Sverige. Under aktivitetsdagarna får gästerna provköra sportbilar från BMW och Porsche, köra på bana, tävla i gokart och bli skjutsade av teamets racingförare.

Nöje kombineras med nytta då gästerna blir utbildade av företaget Förarutveckling under aktivitetsdagarna. Här får gästerna lära sig att hantera bilen i paniksituationer med inbromsningar från höga hastigheter, undanmanöver, med mera. Allt för att förarna ska vara beredda att hantera sin bil på säkrast möjliga sätt vid eventuella tillbud ute i vanliga trafiken.

I den här filmen har vi samlat highlights från årets aktivitetsdagar i Strängnäs, Falkenberg och Karlskoga.

Musik från RUH – www.ruh.se
Mer information om Förarutveckling – www.forarutveckling.se

Senaste nytt