Flash Engineering och Autoexperten på Automässan

Postat av Johan Meissner kl 11:14

Flash Engineering och samarbetspartnern Autoexperten finns på plats under Automässan i Göteborg. Jan ”Flash” Nilsson var under fredagen närvarande och minglade med gästerna.
– Automässan växer sig starkare och det är viktigt för både Flash Engineering och Autoexperten att finnas på plats där, säger ”Flash”.

Automässan är Skandinaviens viktigaste mötesplats för fordons- och verkstadsbranschens eftermarknad. En jättebransch vars omsättning i Sverige senaste åren legat på omkring 40 miljarder kronor.
– Det har hänt mycket inom Autoexperten det senaste året och vi kan stolt visa upp många nyheter. Vi kommer att presentera våra nya verkstadskoncept men även visa verkstäderna hur de tillsammans med oss kan bli mer lönsamma, säger Paula Lindström, marknadsansvarig på Autoexperten.

En av Flash Engineerings Porsche-bilar finns på plats tillsammans med stallets spelriggar där besökarna får tävla i STCC-bilarna virtuellt.

Autoexperten är en rikstäckande kedja med nära 70 butiker och 300 verkstäder, och har en webbutik där kunder kan beställa reservdelar dygnet runt. AutoExpertens verkstäder servar alla typer av bilar, med bibehållen nybilsgaranti – precis som hos märkesverkstäderna.

Mer information på www.autoexperten.se.

Senaste nytt