Film: Tillbakablick på Flash Engineering 2002

Postat av Johan Meissner kl 16:52

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e2Fg0Zy3i1w[/youtube]

Följ med oss på en tidsresa tillbaka i tiden i vår senaste film, till STCC 2002. För nio år sedan drev Flash Engineering det officiella Volvo-teamet i STCC och förarna hette Jan ”Flash” Nilsson och Edward Sandström.

”Flash” slutade på andra plats i mästerskapet efter en hård kamp genom hela säsongen med ärkefienden Roberto Colciago. Stallkompis Sandström slutade på fjärde plats i mästerskapet och de båda förarna plockade totalt hem sju segrar den säsongen.

Flash Engineering har tävlat i STCC sedan starten 1996. Årets säsong blir teamets 16:e säsong i mästerskapet, totalt har teamet plockat hem sex titlar, 62 segrar och 159 pallplatser.

Klicka här för mer information om STCC 2002.

Senaste nytt