Vinn en åktur med ”Flash” i BRIS välgörenhetsauktion

Postat av Johan Meissner kl 11:46

BRIS firar 40-årsjubileum och kommer genomföra en auktion på tradera.com där man bland annat kan bjuda på en VIP-helg och åktur med Jan ”Flash” Nilsson.
– Det är fantastiskt att vi har fått möjligheten att auktionera ut något så unikt på Tradera – som att få åka med legenden Jan ”Flash” Nilsson i en sportbil på bana, säger Thomas Örnebjär, sponsoransvarig BRIS.

BRIS, Barnens Rätt I Samhället bildades 1971 som en följd av ett uppmärksammat fall där en treåring misshandlades till döds. Förra året gjordes 601 916 försök att ringa BRIS 116 111, men BRIS hade bara resurser att svara på 78 047.

Under 2011 fyller BRIS 40 år och det firar företaget med bland annat med en kändisauktion på Tradera. Syftet med auktionen är att samla in pengar till BRIS så att företaget kan utbilda fler jourare som i sin tur kan hjälpa fler barn och ungdomar i Sverige som far illa. Auktionen på Tradera pågår 17 – 31 mars.

Gå in på www.bris.se för mer information där ni i auktionen kan vinna en exklusiv VIP-helg under en STCC-tävling med Flash Engineering, inklusive en åktur på banan med Jan ”Flash” Nilsson.
– Jag ska se till att den lycklige vinnaren av auktionen kommer att få ett minne för livet, säger ”Flash”.

Klicka här för att komma direkt till budgivningen på VIP-helgen med ”Flash”!

Senaste nytt