Porsche förlänger kontraktet med Flash Engineering

Postat av Johan Meissner kl 10:54

Porsche Sverige förlänger kontraktet med Flash Engineering för att driva Porsche Carrera Cup Scandinavia i ytterligare fyra år med start 2011.
– Vi är mycket glada över att fortsätta vårt framgångsrika samarbete och koncept med Flash Engineering och Carrera Cup. Vi ser fram emot fyra nya och mycket spännande säsonger, säger Bosse Janson, vd för Porsche Sverige.

Flash Engineering tog över driften av mästerskapet inför säsongen 2006 och har sedan dess tagit Carrera Cup Scandinavia till ett av världens största Porsche-mästerskap.
– Porsche är det viktigaste och mest betydelsefulla bilmärket i världen för motorsport. Att få fortsatt förtroende att föra vidare Porsches motorsporthistoria i skandinavien är oerhört stort och vi är mycket stolta, säger Jan ”Flash” Nilsson, vd för Flash Engineering.

Porsche Motorsport bekräftar även inför årets säsong att de nya Porsche 911 GT3 Cup-bilarna kommer att användas minst fram till 2013.
– Det nya kontraktet och perioden som de nya bilarna kommer att användas ger långsiktighet och stabilitet för alla tävlande team och för hela mästerskapet. Vi är mycket glada över den här utvecklingen, säger Thomas Johansson, Carrera Cup-general.

Till årets säsong utökar Porsche Sverige utbudet av priser i Porsche Design Awards som delas ut till de tävlande i Carrera Cup.
– Vi utökar vårt engagemang och erbjuder i år en exklusiv Porsche-klocka till ett värde av cirka 8.000 kronor till den förare som sätter snabbaste varv samt en utlottning bland alla startande i varje tävling, säger Peter Hällsås, servicemarknadschef, Porsche Sverige.

Det utökade kontraktet gäller även GT3 Cup Challenge Scandinavia som tävlar tillsammans med SSK.
– Efter ett inledningsår i fjol står vi inför en stark säsong även i GT3 Cup Challenge. Att Porsche utökar kontraktet även här gör att vi kan arbeta med tillförsikt inför framtiden, säger Johansson.

Senaste nytt