Stena förlänger samarbete med Flash Engineering

Postat av Johan Meissner kl 08:41

Det världsledande tankrederiet Stena Bulk förlänger samarbetet med Flash Engineering inför säsongen 2011.
– Samarbetet med Flash Engineering fungerar mycket bra och det känns självklart att förlänga det, säger Ulf Ryder, VD för Stena Bulk.

Samarbetet mellan Stena Bulk och Flash Engineering inleddes under 2009 och till 2011 förlängs avtalet med ytterligare två år.
– Det är en ära att samarbeta med ett så stort och framgångsrikt företag. Stena är en mycket viktig partner till oss för att vi ska kunna upprätthålla en hög professionell nivå i teamet, säger Jan ”Flash” Nilsson.

Samarbetet mellan Flash Engineering och Stena Bulk går från allt mellan eventdagar för kunder till tekniskt samarbete.
– Teknik, fart, utveckling och miljötänk är några av punkterna som vi har gemensamt och jobbar aktivt med. Vi är mycket glada över att fortsätta ha Flash Engineering som en nära samarbetspartner, säger Ulf Ryder.

Med kontor i åtta länder är Stena Bulk ett av världens ledande tankrederier. Genom bland annat en egen designavdelning levereras nyskapande lösningar för kundernas behov av transport och logistik.

Företaget har en kontrollerad flotta på runt 80 tankfartyg och är aktivt inom alla delar av tankmarknaden. Stena Bulk har även marknadsförings- och driftsansvar för hela börsnoterade Concordia Maritimes flotta. Stena Bulk är en del av Stena Sfären med cirka 19 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder SEK.

Besök www.stenabulk.com för mer information!

Senaste nytt