Turkington övar inför Göteborg City Race

Postat av Johan Meissner kl 16:01

Colin Turkington förbereder sig inför helgens tävlingar på Göteborg City Race Arena med att köra taxikörning på banan i en BMW M3.
– Jag gillar banan, den har ett riktigt bra flow, säger Turkington.

Nordirländaren la ett 50-tal varv under tiden som han skjutsade gäster till Flash Engineering.
– Alla banor i årets mästerskap är nya för mig i år, men Göteborgsbanan är extra speciell att lära sig då det inte finns några utrymmen för misstag. Därför är all körning jag kan få göra guld värd, säger Turkington.

STCC-helgen i Göteborg fortsätter under fredagskvällen med två testpass på en timme medan kval och tävling körs i morgon lördag.
– Det ska bli spännande att översätta de erfarenheter jag har skaffat mig under förmiddagen till att köra tävlingsbilen. Jag har även haft en genomgång av banan med Janne. Det ska bli mycket spännande att tävla här, säger Turkington.

Senaste nytt