Jan ”Flash” Nilsson på galapremiär av Bilar 2

Postat av Johan Meissner kl 23:28

Jan ”Flash” Nilsson var på galapremiären av Bilar 2 i Stockholm, Disney/Pixar-filmen som den dubbla STCC-mästaren har en egen roll i.
– Det är en väldigt liten roll, men man blir glad och stolt över att vara med i filmen, säger ”Flash”.

”Flash” spelar sig själv i form av en blå-gul bil, men är inte ensam svensk racingförare i filmen.
– Även STCC:s Mattias Andersson, Carrera Cup-förare Robin Rudholm och min gamle vän Johan Thorén bidrog med röster som sportkommentatorer. Det blev jag faktiskt lika glad över, fyra röster i en Disneyfilm som är vänner till mig, stort, säger ”Flash” med ett leende.

Se ett klipp ur filmen med ”Flash” tillsammans med Blixten McQueen och Bärgarn.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GPkDW_nETWU[/youtube]

Bilar 2 är den 12:e filmen från Disney/Pixar, som ligger bakom jättesuccéerna Toy Story 3, Upp, Wall-E, Råttatouille, Superhjältarna, Hitta Nemo, Monsters Inc., Toy Story, Ett småkryps liv och Toy Story 2.

För regin svarar Oscarbelönade John Lasseter som regisserade den första filmen Bilar, samt Toy Story, Toy Story 2, Toy Story 3, Råttatouille, Monsters Inc m.fl. De amerikanska rösterna görs av bl a Owen Wilson som Blixten McQueen (som även gjorde rösten i första filmen), Michael Caine (Finn McMissile) och Emily Mortimer (Holley Shiftwell).

För mer information om Bilar 2 – besök: www.disney.se/bilar

Senaste nytt