KTM Scandinavia och Flash Engineering i nytt samarbete

Postat av Johan Meissner kl 15:46

Motorcykelföretaget KTM Scandinavia och Flash Engineering har inlett ett nytt samarbete.
– KTM och Flash Engineering är två företag med många likheter: vi är ”premium brands”, vi har båda vår grund i racing, vi gillar att vinna och vi står för ärlighet och rent spel, säger KTM:s vd Anders Sarbäcken.

Jan ”Flash” Nilsson, som både äger företaget och kör en av bilarna i Flash Engineerings team i STCC, har ett stort motorcykelintresse och kör privat en KTM 990 SMT och leker av sig i skogen på en KTM 350 EXC-F.
– Då jag har ett jätteintresse av motorcyklar sedan tonåren blev jag inbjuden av KTM att köra Gotland Grand National 2007 och sedan dess har vi haft en nära relation. Det ska bli roligt att samarbeta med ett så unikt motorcykelbolag. KTM är en framgångssaga som Flash Engineering blir en liten del av, säger ”Flash”.

Samarbetet inleds kring evenemang och motorsport, redan om en vecka under STCC-helgen på Karlskoga-banan kommer KTM:s MC-team med föraren Vesa Kallio att stå tillsammans med Flash Engineering.
– Vi kommer ha stort utbyte av varandra och framtiden kommer bjuda på projekt där vi båda är delaktiga. Samarbetet är långsiktigt och kan gälla både två och fyra hjul, säger Sarbäcken.

Senaste nytt