Ladda ner den officiella Flash Engineering-appen

Postat av Johan Meissner kl 10:50

Nu finns den officiella Flash Engineering-appen tillgänglig för nedladdning till iPhone och iPad i Apples Appstore.
– Jag har alltid varit mycket intresserad av PR och information. När jag började med gruppfax i början av 90-talet fanns det inte i min vildaste fantasi att man med ett tryck med pekfingret kan gå rakt in i Flash Engineering var du än är i världen. Det var inte bättre förr, säger Jan ”Flash” Nilsson.

I appen finns de senaste nyheterna, filmerna, livetiming, information om förare, bilar, med mera.
– Det här ger våra partners, fans och besökare en utmärkt möjlighet att följa oss direkt i mobilen oavsett om man följer tävlingarna från läktaren eller hemma i soffan, säger Johan Meissner, pressansvarig för Flash Engineering.

Appen är framtagen av det Karlstad-baserade företaget Exformedia med Håkan Liljegren i spetsen.
– Det här är Exformedias första iPhone-app och det känns inspirerande att ha fått utveckla den här tillsammans med Flash Engineering. Dessutom har vi fler förbättringar och nyheter på gång till appen, säger Liljegren.

Gå in på Apples AppStore i din iPhone och sök på Flash Engineering för att ladda ned appen eller klicka här.

Appen finns just nu endast på svenska men en engelsk version är på gång. Klicka här för mer information hos Exformedia.

Senaste nytt