Framtiden för Flash Engineering – TTA-bilen på Karlskoga

Postat av Johan Meissner kl 15:23

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aXGAaL-KJm8[/youtube]

Flash Engineering byter från STCC till TTA nästa säsong. TTA är i full gång med att testa inför säsongen 2012 och genomförde ett tvådagarstest på Flash Engineerings hemmabana Karlskoga där Jan ”Flash” Nilsson var med.
– Bilen är allt vad vi vill att framtiden ska vara för oss och för svensk racing. Den låter fantastiskt, den är underbar att köra och har den senaste tekniken. Jag känner mig oerhört laddad inför 2012, säger ”Flash”.

TTA har genomfört ett antal testdagar på Anderstorp, Falkenberg och Karlskoga. Under vintern och våren fortsätter tester utomlands med företaget Solution-F som bygger bilarna åt TTA.

Följ utvecklingen inför 2012 och läs mer om TTA på www.ttagroup.se.

Senaste nytt