Nu släpps biljetterna till TTA-premiären 2012

Postat av Johan Meissner kl 10:45

I dag släpps de absolut första biljetterna till premiären av TTA 2012 på Karlskoga-banan i Värmland den 12:e maj 2012 där Flash Engineering kommer att delta.
– Vi är mycket stolta över att kunna släppa biljetterna redan nu. Premiären av TTA kommer att bli en folkfest av sällan skådat slag med häftiga tävlingar, uppvisning, musik, familjeunderhållning, kändisar och mycket mer, säger Mike Luff, vd för Karlskoga-banan.

TTA-premiären 2012 i Karlskoga markerar födelsen av ett helt nytt racingmästerskap med den nya huvudklassen TTA med stjärnförare som Richard Göransson, Fredrik Ekblom, Thed Björk, Jan ”Flash” Nilsson och spektakulära klasser som Swedish GT, Radical, Ginetta och Abarth.
– Det är tredje gången på 20 år som jag är med när ett mästerskaps föds. Jag känner samma pirriga känsla i magen när man är med och blir pappa till ett mästerskap som kommer att engagera hundratusentals människor. Det är en fantastisk dag i dag, säger Jan ”Flash” Nilsson, racinglegend och ägare av Flash Engineering.

Karlskoga-banan lanserar ett helt nytt biljettkoncept där du köper all inclusive till TTA-premiären för 400 kronor som inkluderar parkering, entré, läktare, fika och lunch.
– Med det här erbjudandet behöver du inte köpa något mer än biljetten. Det är bara att komma dit och njuta av en häftig racingdag utan plånboken, säger Mike Luff, vd för Karlskoga-banan.

Biljetterna till premiären köps via Ticnet.se, Nordens största bolag av försäljning och distribution av evenemangs- och resebiljetter.
– Inom kort kommer vi att öppna för försäljning till säsongens resterande tävlingar på Ticnet. Vi är oerhört glada över att kunna dra igång försäljningen av biljetter till TTA 2012 redan nu tillsammans med våra arrangörer, en perfekt julklapp för alla motorintresserade, säger Thomas Johansson, vd för TTA.

Klicka här för att komma till Ticnet och beställa dina biljetter till TTA-premiären redan nu – årets motorsport-julklapp!

Kalender – TTA 2012

12/05 – Karlskoga
02/06 – Anderstorp
16/06 – Göteborg – City Race
07/07 – Falkenberg – Västkustloppet
18/08 – Karlskoga – Kanonloppet
01/09 – Anderstorp
15/09 – Mantorp Park
29/09 – Göteborg – Grande Finale

Senaste nytt