Julklappstips: Porsche Carrera Cup-boken 2011

Postat av Johan Meissner kl 10:02

Mindre än en månad till julafton och det är hög tid att handla julklappar. Flash Engineering tipsar om årets Porsche-julklapp: Carrera Cup-boken 2011. I den kan ni läsa om Flash Engineerings Porsche-trio Prins Carl Philip, ”Snickar-Matte” Karlsson och Roar Lindlands framgångar under årets säsong.

I boken samlas resultat, bilder, rapporter, med mera, från Porsches alla mästerskap runt om i världen. Carrera Cup Scandinavia och GT3 Cup Challenge får ett stort utrymme i boken med bildspecial, extra uppslag, med mera.

Boken kommer med ett specialdesignat Carrera Cup Scandinavia-omslag [se bild ovan] och inledning. Boken är på cirka 250 sidor, tryckt i ett gediget och kvalitativt material [mått 24×32 cm]. Priset för boken är 495 kronor exklusive moms och den levereras i mitten av december.

Skicka in er beställning idag, deadline är den 5:e december, så ni inte går miste om den perfekta Porsche-julklappen 2011!

Beställningen skickar ni till: johan.meissner@www.flashengineering.se

Senaste nytt