Bildspecial: Första TTA-bilen hos Flash Engineering

Postat av Johan Meissner kl 18:24

Flash Engineerings första TTA-bil har levererats till stallets lokaler i Karlstad i dag.
– Vi har skrivit svensk motorsporthistoria i dag. Äntligen är den första bilen här, en produkt av hårt arbete från samtliga involverade i TTA och det är något vi kan vara mycket stolta över, säger Jan ”Flash” Nilsson.

Nu väntar hårt arbete för stallet inför premiären på Karlskoga-banan i maj. Arbetet kring karossen, motor och andra tekniska detaljer är i full gång.
– Arbetslistan är gedigen och vi har ett tight schema framför oss. Men det kommer att bli extremt spännande och vi ser fram emot att kunna avslöja den färdiga bilen i april, då har vi ett par minst sagt spännande nyheter att bjuda på, lovar ”Flash”.

Samtliga TTA-team i form av Brovallen Design, Volvo Polestar Racing och WestCoast Racing har fått sin första TTA-bil levererad i dag. Den femte bilen ur första leveransen är i Frankrike för vidare tester medan vintern håller sitt grepp över Sverige.

Missa inte bildspecialen från leveransen av TTA-bilen till Flash Engineering.

Senaste nytt