Flash Engineering inleder samarbete med Bilsport & MC

Postat av Johan Meissner kl 19:03

Flash Engineering och Bilsport & MC Specialförsäkring har inlett ett samarbete inför säsongen 2012 i Elitserien i Racing.
– Vi är mycket glada över vårt nystartade samarbete med Bilsport & MC. De är en partner som är oerhört viktig för svensk racing med ett djupt engagemang och vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dem, säger Jan ”Flash” Nilsson.

Bilsport & MC har varit engagerad i svensk motorsport under många år och har länge bland annat jobbat med nya Flash Engineering-föraren Mattias Andersson som blir stallkompis med ”Flash” i år.
– Det känns jätteroligt att samarbeta med Flash Engineering, speciellt då vi har jobbat med racing så länge och även med Mattias som nu blir en del av teamet. Flash Engineering är ett team med en riktig framåtanda, där det alltid händer saker och det känns väldigt positivt att arbeta tillsammans med dem, säger Annika Wetterling, affärsområdeschef för Bilsport & MC.

Samarbetet mellan Flash Engineering och Bilsport & MC kretsar kring evenemang med huvudfokus på tävlingarna i Elitserien i Racing 2012.
– Jag är självklart glad över att Bilsport & MC inleder ett samarbete med Flash Engineering och jag ser fram emot att fortsätta att arbeta med dem. De är och har varit en mycket viktig partner för mig under en stor del av min racingkarriär, säger Andersson.

Bilsport & MC Specialförsäkring är marknadsledande på specialförsäkringar för MC och hobbybilar. Företaget är en del av Moderna Försäkringar som ingår i den danska försäkringskoncernen Tryg A/S.
Bilsport & Mc Specialförsäkring är baserat i Växjö.

Besök www.bilsport-mc.com för mer information.

Senaste nytt