Flash Engineering presenterar designen för Elitserien i Racing 2012

Postat av Johan Meissner kl 17:09

Flash Engineering presenterade årets design under dagens TTA – Elitserien i Racing-presskonferens i Stockholm.
– Vi är mycket stolta och nöjda över vår nya design som markerar den nya framtiden för Flash Engineering och svensk racing med Elitserien i Racing, säger Jan ”Flash” Nilsson.

Flash Engineering tävlar med två Saab 9-3 TTA i årets TTA – Elitserien i Racing med förarna Robin Rudholm och Mattias Andersson.
– Jag gillar verkligen designen. Bilen ser clean och samtidigt aggressiv ut i sin design och jag kan knappt bärga mig inför att börja tävla med den, säger Rudholm.
– Vi har en snygg och spännande Saab att ta oss an motståndet i årets mästerskap. Nu är det inte länge kvar tills vi får lufta den på bana, det som vi alla har arbetat för under hösten, vintern och våren. Det känns fruktansvärt bra, säger Andersson.

Partners till Flash Engineering som Stena, AutoExperten, Bilsport & MC är väl representerade på bilen som kommer att bege sig ut på bana för första gången på onsdag i nästa vecka.
– På onsdag är det dags för årets första test. Vi börjar närma oss slutfasen av förberedelsearbetet och hela teamet är oerhört motiverade inför årets debut på bana. Nu är bilen och vår satsning presenterad, nu väntar det vi alla väntat på: racing!, säger Johan Kvick, teamchef för Flash Engineering.

Flash Engineerings satellitteam Team Tidö/PWR Racing med förarna Linus Ohlsson och Daniel Haglöf avslöjar designen på sina två Saab 9-3 TTA inom kort.

Senaste nytt