Så här sänds TTA – Elitserien i Racing i TV

Postat av Johan Meissner kl 23:32

Premiärsäsongen av TTA – Elitserien i Racing får ett starkt TV-paket med LIVE-sändning i TV10 och eftersändning i Viasat Motor.
– Vi har ett av svensk racings starkaste TV-paket någonsin med LIVE-sändning i TV10 som når ut till majoriteten av svenska hushåll tillsammans med ett starkt eftersändningspaket i Viasat Motor för alla klasser, säger Johan Meissner, presschef för TTA – Elitserien i Racing.

TTA samsas i Viasat och TV10:s mycket starka motorutbud med Formel 1, NASCAR, DTM, MotoGP, GP2 och Speedway GP.
>– TTA stärker ytterligare vår portfölj av motorrättigheter och vi är glada att kunna vara med på den här resan från start, säger Per Tellander, sportchef på Viasat.

Helgens premiär av TTA – Elitserien i Racing kommer att livesändas direkt efter F1-kvalet från Spanien på lördag eftermiddag.
– F1, MotoGP, Nascar och inte minst tyska DTM-serien med Mattias Ekström är inget dåligt sammanhang att förekomma i. Jag är oerhört förväntansfull inför TTA-premiären i helgen och det ska bli riktigt roligt att genom en fri-TV kanal som TV10 är kunna visa publiken som inte kan ta sig till banan hur framtidens racing ser ut, säger TV-producenten Johan Macéus som tidigare producerat STCC under sex år och som i år basar över TTA-sändningarna.

Samtliga klasser, TTA, Radical, Carrera – GT Cup, Swedish GT och Abarth sänds från början till slut på tisdag efter tävlingshelg med start 19.00 i Viasat Motor. Dessutom finns mästerskapet tillgängligt på onlinetjänsten Viaplay där du kan titta på tävlingarna i din smartphone eller surfplatta.

TTA kommer även att lägga upp en kortare sammanfattning på YouTube efter tävlingshelgen.

För mer information, besök www.tv10.se och www.viasat.se.

TV10

Lördag – Tävlingshelg
15.05 – LIVE

Viasat Motor

Tisdag – Efter tävlingshelg
19.00 – Trofeo Abarth
19.30 – Radical
20.15 – Carrera – GT Cup
21.00 – TTA
22.00 – Swedish GT

Senaste nytt