Matte: ”Allt annat än pallen är en besvikelse”

Postat av Erik Gustafsson kl 10:21

Bra fart i bilen under försäsongstesterna, snabbast i ett av testerna inför premiären på Karlskoga Motorstadion och en fjärdeplats i racet. ”Snickar-Matte” Karlsson har höga förväntningar på sig själv. Han vill stå på pallen i Anderstorp.

– Fjärdeplatsen i Karlskoga var naturligtvis bra, men själv hade jag en högre målsättning. Vi fick inget perfekt kval och jag kom inte förbi Skoog under racet, trots att det är en bana jag kan och borde stå på pallen på, säger Karlsson om premiärtävlingen.

Inför helgens tävling på Anderstorp Raceway står målet kvar, trots att Matte har en begränsad tidigare erfarenhet av den berömda mossen.
– Jag har kört ganska lite på Anderstorp tidigare, men samma sak gäller för många andra i GT Cup också. Vi kör samma taktik som tidigare och siktar på pallen, allt annat är en besvikelse, säger Matte.

Helgens tävlingar på Anderstorp Raceway inleds med två testpass under fredagen. Lördag morgon 09:30 är det kval innan racet startar klockan 13:00.

Senaste nytt