Film från Gokart SM i Järfälla med Flash Engineering

Postat av Johan Meissner kl 13:45

TTA – Elitserien i Racing var medarrangör av Gokart SM i Järfälla förra helgen där ett stort startfält på nära 190 förare från Sverige, Danmark, Norge, Finland och Ryssland tävlade. Flash Engineerings filmare Robert Kallström dokumenterade tävlingen och klippte ihop ett sammandrag till Svenska Bilsportförbundet.

Med på plats för att delta i en specialtävling var Flash Engineering/Team Tidö-förarna Mattias Andersson, Linus Ohlsson och ”Snickar-Matte” Karlsson. Tävlingen fick ett abrupt slut för Ohlsson som voltade, missa inte kraschen i slutet av filmen från Gokart-helgen.

– Jag knuffade lite på Alexander Graff som låg trea och han fick en sladd, på returen körde vi ihop och jag voltade ganska spektakulärt och landade på axeln med karten över mig. Jag klarade mig utan några större skador och är nöjd med farten jag hade i finalen. Det var riktigt roligt att köra kart igen och arrangemanget i Järfälla var bra, säger Ohlsson.

Se filmen från Gokart-helgen i Järfälla via SBF Play.

Senaste nytt