Jan ”Flash” Nilsson hedras i Autosport

Postat av Johan Meissner kl 12:30

Jan ”Flash” Nilsson hedras i senaste numret av världens största motorsporttidning Autosport i dess senaste nummer.
– Det känns självklart jättekul att få vara med där tillsammans F1- och rally-stjärnor. Autosport är en riktig kulttidning som man alltid har läst genom hela sin racingkarriär, det är verkligen motorsportbibeln, säger ”Flash”.

”Flash” är med i porträtt-sektionen där en förare uppmärksammas i varje nummer med en speciell händelse i sin racingkarriär. För ”Flash” var det hans seger i Monaco med, bland annat, följande citat:

”Då jag hade så mycket respekt för de andra förarna trodde jag det skulle bli en riktigt svår tävling för mig. Men jag var uppe i ett sånt flyt, jag bara pushade och pushade. När jag körde övermållinjen började jag gråta.”

”Flash” segrade i Renault Spider Cup-tävlingen som gick som supportklass till F1 under Monacos GP 1996 där han slog förare som Jean-Christophe Boullion, Franck Lagorce, Tommy Rustad, Jason Plato, med flera.

Inslaget är med i Autosport som kom ut 25:e oktober och finns ute i butik just nu eller för beställning/digital nedladdning via: digitalmagazine.autosport.com

Senaste nytt