Roar Lindland hedrades under finalfesten för TTA – Elitserien i Racing 2012

Postat av Johan Meissner kl 19:37

Roar Lindland hedrades under finalfesten av TTA – Elitserien i Racing 2012 i Göteborg för sina framgångar i GT Cup 2012 och blev tilldelad mästerskapspokalen.
– Det var riktigt kul att bli hedrad för årets säsong som har varit den bästa i min karriär! Men ett stort tack till alla i Flash Engineering, utan er hade det inte varit möjligt, säger Lindland.

Norrmannen säkrade GT Cup-titeln i överlägsen stil med seger i fyra av sex tävlingar under årets säsong och avslutade dessutom säsongen med en ny dubbelseger i inbjudingstävlingen GT Sprint Cup på Göteborg City Arena.
– En perfekt säsong som avslutades med en perfekt dubbelseger. Det var extra skönt med segern i första tävlingen i Göteborg där jag startade från depån, men ändå lyckades köra upp mig till seger, säger Lindland.

Närmast för Lindland väntar test med TTA Junior Program tack vare sin titel i GT Cup. Här kommer norrmannen att få testa TTA-bil på Karlskoga Motorstadion.
– Jag är mycket förväntansfull inför testet. Det ska bli intressant att testa en TTA-bil. Nu har jag uppfyllt mitt mål som startade för tre år sedan att vinna Porsche-mästerskapet. Hur nästa säsong blir för min del vet jag ännu inte exakt, men jag vet att jag ska fortsätta tävla och vi jobbar på hårt bakom kulisserna redan nu för att säkra en konkurrenskraftig styrning för mig till 2013, säger Lindland.

Senaste nytt