Flash Engineering tackar av prins Carl Philip

Postat av Jan "Flash" Nilsson kl 10:05

Prins Carl Philip gjorde sin racingdebut med Flash Engineering 2008 i Porsche Carrera Cup och har sedan dess tävlat för stallet. Till nästa år flyttar han vidare till Volvo i STCC och Flash Engineering önskar honom ett stort lycka till.
– Vi önskar honom ett stort lycka till, det har varit kul att köra de fem åren med honom och gokart-körningen innan dess, säger Janne ”Flash” Nilsson.

Prins Carl Philip har tagit stora steg framåt körmässigt sedan debuten 2008 och har som bäst slutat på 11:e plats totalt i mästerskapet av Carrera Cup, med femte plats som bästa individuella placering. Höjdpunkten kom 2010 när han tog Porsche GT3 Endurance-titlen och senast tävlade han tillsammans med ”Flash” i Swedish GT där de slutade på fjärde plats totalt i GTB-klassen i en BMW M3 GT4.
– Det har varit en intressant resa med honom redan från ruta ett fram till i höstas. Nu ska det bli lika intressant att se honom i framtiden och jag önskar honom lycka till i STCC 2013, säger ”Flash”.

Senaste nytt