Grattis på födelsedagen Janne ”Flash” Nilsson

Postat av Flash Engineering kl 12:05

I dag fyller Janne ”Flash” Nilsson år! Den dubbla SM-mästaren föddes 15 december 1960 och blir 52 år i dag.
– The older I get, the faster I was, säger ”Flash” med ett skratt.

Karriären inleddes 1982 i Formel Ford och har sedan dess inkluderat F3, Renault Clio och Spider Cup, ETCC, STCC och mycket mer.
– Min racingkarriär har varit inne i många olika faser, först körde jag bara för att det var roligt, sedan körde jag bara för att jag skulle bli proffs, sedan blev jag proffs och det var bara roligt när jag segrade. Sedan segrade jag otroligt mycket och det var roligt nästan jämt, då trodde jag att jag som i början körde bara för att det var roligt. Sedan segrade jag inget 06 och 07, då upptäckte jag att det bara var roligt när jag segrade. Sedan segrade jag igen de fyra sista åren och det blev roligt igen. Så är min racing karriär i korthet, säger ”Flash”.

Ett stort grattis på födelsedagen Janne!

Senaste nytt