STCC-säsongen börjar på Bilsportgalan den 28 januari

Postat av Flash Engineering kl 13:10

Prisutdelningar, informationsträffar, galamiddag, underhållning… Ni missar väl inte Bilsportgalan på Stockholmsmässan lördagen den 28 januari. Galan blir startskottet på STCC-säsongen 2017.
Köp dina biljetter på: http://www.bilsportgalan.se/biljetter/

På Bilsportgalan, som arrangeras av Svenska Bilsportförbundet och tidningen Bilsport, ska 2016 års främsta svenska förare och motorsportpersonligheter hyllas.
Av STCC-klasserna är Swedish GT först ut. Topptrion i GTA och GTB får nämligen sina pokaler på eftermiddagens prisutdelning inne på mässan – Stockholm Lifestyle Motor Show/Bilar som jobbar.
På kvällens galamiddag i Victoriahallen, som inleds med välkomstdrink klockan sju, blir det prisutdelning för övriga klasser i STCC-paketet: STCC förare/team, Renault Clio Cup/JSM, Formula STCC Nordic/JSM, Porsche Carrera Cup Scandinavia, GT3 Cup Challenge Scandinavia, Supercar och Supercar Lites i RallyX Nordic.

På dagsprogrammet står även informationsträffar för STCC-seriens racingklasser. Dessa kommer att hållas i ett konferensrum och preliminärt tidsschema är:
Kl 11.30: Porsche Carrera Cup/Swedish GT
Kl 13.30: Renault Clio Cup/Formula STCC Nordic
Kl 15.30: STCC
Ingen föranmälan krävs.

Totalt arrangeras tre mässor den aktuella helgen. Förutom Stockholm Lifestyle Motor Show och Bilar som jobbar är det även MC-mässa.
STCC kommer att ha egen monter Stockholm Lifestyle Motor Show. I racingdelen av montern är ambitionen att visa upp fyra olika STCC-bilar i TCR-utförande. I RallyX-delen får mässbesökarna bekanta sig med en Supercar och en Supercar Lites-bil.

Mer information om galan finns på: www.bilsportgalan.se

Senaste nytt