Både STCC och GT Masters för Mikaela

Postat av Flash Engineering kl 09:27

Mikaela Åhlin-Kottulinsky går mot en intensiv säsong. Utöver att köra Audi RS3 LMS för PWR Racing Junior Team i STCC kommer hon även att köra Audi R8 LMS i ADAC GT Masters. Bakom satsningen står Audi Sport Racing Academy och TKL Motorsport.
– Jag kommer få köra mycket bil och det är allas vår dröm som racingförare, säger Mikaela.

Mikaela Åhlin-Kottulinsky är en av de unga racingtalanger som Audi Sport Racing Academy valt att satsa på inför säsongen 2017. Hon kommer även i år att köra en Audi R8 LMS i ADAC GT Masters men denna gång för team Audi Sport Racing Academy powered by TKL Motorsport.
– Det är bara helt fantastiskt, att få ingå i denna satsning, köra ADAC GT Masters i en Audi R8 LMS och dessutom dubblera med Audi RS3 LMS tillsammans med PWR Racing Junior Team i STCC i Sverige. Jag kommer få köra mycket bil och det är allas vår dröm som racingförare, säger Mikaela, som har en tuff försäsong bakom sig.
Hon bröt ena foten i december och har hoppat på kryckor i tre månader.
– Efter en halvdag gråtande i fosterställning var det bara att försöka göra det bästa och börja träna. Då gällde det att vara kreativ för att finna ut bra fysisk träning och inte tappa för mycket av all den träning som jag redan investerat i.

Senaste nytt