Auto motor & sport har provkört nya STCC-Audin

Postat av Flash Engineering kl 00:00

I dag, torsdag 4 maj, står auto motor & sport nummer 10/2017 i butik. Där hittar man bland annat en första provkörning av en av de nya STCC-bilarna! Det är tidningens redaktör Joakim Dyredand som har fått förtroendet att ratta Micke Ohlssons (Brink Motorsport) Audi RS 3 LMS.

Det sattes väl inte direkt några varvrekord på Ljungbyhed, ty aprilvädret bjöd på idel regn och rusk den aktuella dagen. Men icke desto mindre erbjuds en djupdykning i de nya bilarnas tekniska grund. Dessutom har en kvartett förare fått komma till tals och berätta om sina mål och förhoppningar för säsongen.
Missa inte heller det fina erbjudandet. De 100 första personerna som förköper läktarbiljett till valfritt race 2017 får tre nummer av auto motor & sport på köpet. Mer information på stcc.se.

Bild.
Foto: James Holm

Senaste nytt