Första testpasset avklarat på Alastaro Circuit.

Postat av Flash Engineering kl 12:03

Första testpasset avklarat på Alastaro Circuit. Johan Kristoffersson snabbast, före Dennis Strandberg, Fredrik Blomstedt och Daniel Haglöf.

 

Johan Kristoffersson, 1.17.903:

”Perfekt. Det känns helt okej. Det är klart allt är väldigt nytt, det är andra gången jag sitter i bilen. Teamet har gjort ett bra grundjobb med bilen och det är bra vi är med från början. Alltid svårt komma till nya banor och det kommer bli riktigt jämnt och tufft.”

Dennis Strandberg, +0.138:

”Det känns bra, det är en häftig bana med ”flow” i. Bilen känns bra men banan käkar mer däck än en hungrig tiger, man kan vinna mycket genom att vara snäll mot däcken.”

Fredrik Blomstedt, +0.377:

”Känns bra. Rolig bana, snabb. Fick mer känsla här än på Knutstorp. Jag har tajtat till spåren jämfört med Knutstorp men det finns fortfarande mycket att slipa på i alla kurvor.

Daniel Haglöf, +0.684
”Jag hade en bra känsla i bilen. Vi är visserligen en bit efter, men efter framgångarna i premiären har jag och Robban (Dahlgren) bland de tyngre bilarna i fältet.”

Haglöf om avståndet till Kristoffersson:
”Med tanke på att Johan Kristoffersson hade fräschare däck är vi i slagläge med min bil i alla fall. Och det känns bra.”

Andreas Ahlberg tvingades avbryta testet på grund av en trasig drivaxel. Ett i sammanhanget lätt problem att fixa.

Senaste nytt