SEAT Official Car för STCC 2017

Postat av Flash Engineering kl 10:57

I helgen är det efterlängtad premiär för STCC-säsongen på Ring Knutstorp med SEAT Dealer team på startlinjen. Nu är det även klart att SEAT utökar sitt engagemang och går in som Official Car för STCC under 2017.

– Vi är otroligt glada att kunna utöka vårt engagemang i STCC. Vår satsning inom motorsport är en del av en långsiktig strategi för att synliggöra SEAT som varumärke och visa upp bredden i vårt sortiment. Att gå in som Official Car i STCC var en naturlig förlängning av denna strategi, säger Per Brinkenberg, märkeschef på SEAT Sverige.

SEAT Leon ST Cupra och SEAT Ateca kommer i år finnas med på racen som Safety Car, Medical Car och Rescue Car.
– Vi är väldigt glada att kunna välkomna SEAT som Official Car till säsongen 2017. Fantastiskt roligt med det engagemang som SEAT visar och det grepp de nu tar kring svensk racing, säger Jonas Lundin VD på STCC.

Senaste nytt