Dahlgren bröt Kristofferssons segersvit

Postat av Flash Engineering kl 16:27

Robert Dahlgren segrade i helgens tredje heat, före Johan Kristoffersson och Fredrik Ekblom. Dahlgren tog starten från ruta 2 och lyckades hålla undan, trots stundtals hård uppvaktning.

Både Dahlgren och Mattias Andersson tog sig förbi Kristoffersson i starten men Kristoffersson lyckades ta tillbaka andraplatsen och tog upp jakten på Dahlgren. Han bjöds in  matchen direkt när säkerhetsbilen kom ut på andra varvet men Dahlgren höll undan i omstarten.

Fredrik Ekblom gjorde en dålig start och verkade inte ha den rätta farten. Men på något sätt krånglade han sig fram i fältet och tog tredjeplatsen. Även Dennis Strandberg var i gruppen där platser byttes fram och tillbaka. Strandberg blev fyra.

Daniel Haglöf var återigen en av loppets förgrundsfigurer och åkte jojo upp och ner i fältet, han blev till slut femma efter att länge sett ut att ta en pallplats.

Texten uppdateras.

Senaste nytt