Dennis Strandberg gör inhopp i BTCC

Postat av Flash Engineering kl 14:42

Lestrup Racing Teams förare Dennis Strandberg gör i helgen ett sista-minuten inhopp i brittiska standardvagnsmästerskapet BTCC. Han har fått en möjlighet att göra ett inhopp som ersättare för Team Parker i helgens tävlingar på Croft och Fredrik Lestrup tvekade inte att låna ut Dennis i helgen.

– Det är självklart en fin chans för Dennis att tävla ytterligare vilket alltid är bra som förare och det gynnar även oss som team, säger Fredrik.
– Vi vill inte stå i vägen för Dennis och nu när detta dök upp i sista minuten var det ingen tvekan från vår sida. Vi önskar Dennis all lycka till i helgen och ser fram emot att han är tillbaka hos oss igen till STCC på Solvalla 16-17 juni.

Dennis Strandberg ser fram emot sin debut i BTCC efter att förra året gjort ett test vilket är hans enda erfarenhet av BTCC.
– Det ska självklart bli kul att få tävla och det är väldigt schysst av Fredrik Lestrup att låta mig ta den här sista-minuten chansen, säger Dennis.
– Det är alltid bra med extra erfarenhet och jag ser fram emot helgen och att nästa helg vara tillbaka hos Lestrup Racing Team och STCC-racen på Solvalla.

Bild.
Foto: Tony Welam/STCC

Senaste nytt