STCC – appen med all information du behöver

Postat av Flash Engineering kl 12:38

I tisdags släpptes ”STCC Live”. Nu kommer nästa app från organisationen bakom Sveriges ledande racingmästerskap. Lagom till motorsportfesten ÅBRO STCC Race Solvalla i Stockholm den 17 juni lanseras ”STCC” på App Store.
– Den perfekta appen för alla som vill följa vårt mästerskap. Den innehåller bland annat info, biljettköp, livetiming och självklart de senaste nyheterna, säger Daniel Sporre, IT- och kommunikationsansvarig på STCC AB.

”STCC Live” bygger på synkroniserad TV-distribution och under motorsportfesten på Solvalla kan man via appen följa STCC-racen och få unikt extramaterial. Bland annat blir det möjligt för användarna att välja rörliga onboardbilder i realitid från flera av förarna i startfältet.

”STCC” är en mer traditionell app med mycket av det material som också erbjuds på STCC:s hemsida, www.stcc.se. Appen, som Wireless Independent Provider AB, WIP, utvecklat, innehåller allt den sanne motorsportentusiasten behöver för att följa och konsumera STCC:
• Nyheter i text och bild.
• Information om biljetter.
• Kalender.
• Presentation av team och förare.
• STCC i sociala medier.
• Livetiming.
– Vi är glada att kunna släppa vår app till Solvalla som är vår publikt sett största tävling under säsongen. I Åbro STCC Race Solvalla ingår också RallyX Nordic och senare under säsongen kommer en liknande app även till vårt populära rallycrossmästerskap, säger Sporre.

Ladda ner appen ”STCC” från App Store:

STCC App (iPhone & iPad): https://appsto.re/se/Duvhkb.i
STCC APP (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=se.wip.stcc&hl=en
STCC Live App: https://appsto.re/se/WW6Hjb.i

Senaste nytt