STCC Live App – Världsnyhet för dig som besöker Solvalla på lördag!

Postat av Flash Engineering kl 10:42
 Du är varmt välkommen till en exklusiv upplevelse av framtidens TV  – med det svenska medieteknikföretaget Net Insight på lördag den 17 juni i samband med STCC-loppet på Solvalla.

Under eventet kommer appen ”STCC Live” med den nya OTT lösningen Live OTT (over the top content) att demas och presenteras. Appen grundar sig på Net Insights live OTT-lösning – Sye – som möjliggör synkroniserad TV-distribution, utan tidsfördröjningar, till samtliga skärmar såsom mobil, dator, TV och läsplatta.

Synkroniseringen och den låga fördröjningen mellan live till strömmad enhet är världsunik på marknaden. Under eventet kommer du att för första gången testa lösningen genom att följa STCC-loppet via appen och få unikt extramaterial som komplement till loppet. Detta är en första glimt av framtidens TV och den här typen av utbyggd funktionalitet kommer att få stor betydelse för hur nästa generations live-event kommer att konsumeras. Att erbjuda en synkroniserad ström till alla skärmar skapar nya interaktionsmöjligheter för tittarna

Ladda ner appen STCC Live ifrån App Store redan nu.

.

Senaste nytt