Hemvändare klar för finalinhopp i STCC

Postat av Flash Engineering kl 13:54

PWR Racing – Junior Team kan nu presentera juniorföraren John Bryant-Meisner som inhoppare i teamets Audi RS 3 LMS under STCC-finalen på Mantorp Park den 16 september. Mikaela Åhlin-Kottulinsky, som vanligtvis kör den Combitech-brandade Audin, har kolliderande åtaganden på Sachsenring där hon tävlar i ADAC GT Masters.

Bryant-Meisner kommer senast från 2014 års Europeiska Formel 3-mästerskap där hans medtävlare inkluderade bland andra Max Verstappen, Esteban Ocon och svenske Felix Rosenqvist. 22-årige Bryant-Meisner gör nu alltså efter ett par säsonger borta från tävlande ett inhopp i svensk racings elitklass.

– Det känns kul att efter många år utomlands nu kunna tävla på hemmaplan, att dessutom få göra entré på en STCC-final gör det hela ännu roligare. Det blir en spännande utmaning att komma från formelbilar och direkt börja tävla mot ett startfält fyllt av rutinerade standardbilsförare. Stort tack till PWR Racing för denna möjligheten, säger John Bryant-Meisner.

PWR Racing bär på en långtgående tradition och uttalad vision om att matcha juniorer och kvinnliga förare i den absoluta toppen av svensk motorsport. Med John Bryant-Meisner bakom ratten på PWR Racing – Junior Teams Audi RS 3 LMS fortsätter man den traditionen.

– Vi har letat efter en stand in till Mikaela med kriteriet att det ska vara en juniorförare och någon vi anser kan vara ett kort för framtiden. John är en förare vi tror har stor kapacitet och bra möjlighet att utvecklas till en toppförare i svensk racing på sikt, därför känns det spännande att låta honom visa vad han går i den riktiga hetluften. Slutligen önskar vi Mikaela lycka till i ADAC GT Masters på Sachsenring, säger Daniel Haglöf, VD och förare på PWR Racing.

 

Senaste nytt