Circle K fortsätter som huvudpartner till STCC

Postat av Flash Engineering kl 08:30

Efter förra årets framgångsrika samarbete tillsammans med STCC fortsätter nu Circle K som drivmedelsleverantör och huvudpartner till mästerskapet.

Circle K kommer att leverera drivmedel till STCC och alla dess supportklasser. Samtliga bilar i mästerskapet kommer att tankas med milesPLUS.

– Circle K är en av våra viktigaste partners och vi satsar nu för fullt inför säsongen 2018 tillsammans med ett förnyat samarbete. Kopplingen mellan STCC och Circle K:s premiumdrivmedel är given, tävlingsbilar och drivmedel med hög prestanda hör verkligen ihop, säger Daniel Sporre, VD STCC AB.

Circle K kommer att synliggöra STCC-samarbetet på alla Circle K-stationer runt om i hela Sverige.

– Vårt premiumdrivmedel milesPLUS är väldigt uppskattat bland våra kunder och vi är riktigt glada att STCC fortsätter att välja Circle K som drivmedelsleverantör till sin banracing. Det visar att milesPLUS verkligen platsar i den högsta ligan. Tack vare sina egenskaper, att förbättra motorns prestanda och ge mer kraft och acceleration, funkar den lika bra i din vardagsbil som på racingbanan, säger Johan Söderberg, Senior Director Fuel, Circle K Sverige.

STCC-säsongen 2018 startar den 4-5 maj och mästerskapet växer ytterligare med över 20 bilar på startuppställningen från Audi, Honda, SEAT och Volkswagen. Stjärnförare som regerande SM-mästaren Robert Dahlgren, regerande rallycrossvärldsmästaren Johan Kristoffersson och trefaldiga STCC-mästaren Fredrik Ekblom gör upp om årets titel.

Senaste nytt