Brink Motorsport fortsätter med Audi i STCC

Postat av Flash Engineering kl 09:29

Brink Motorsport har bekräftat att de fortsätter med sina tre Audi RS 3 LMS-tävlingsbilar i årets STCC TCR Scandinavia-säsong efter att ha utvärderat ett potentiellt byte av biltillverkare under vintern.

– Vi har spenderat mycket tid på att analysera de olika bilmärken som finns och deras resultat i världens olika serier, säger Tobias Brink.

– Det är väldigt många parametrar att ta hänsyn till och inget enkelt val att göra men vi är glada över att försätta vårt samarbete med Audi Sport och vi är övertygade om att vi har valt det bästa upplägget för oss inför 2020 års säsong. Audi Sport har ett stort intresse i TCR och med support från dem känner vi oss trygga i att vi har det material som krävs för att kunna vinna titlar.

Brink Motorsport, som är de regerande teammästarna i STCC, har avslöjat två av sina tre förare inför årets säsong där Hannes Morin fortsätter och får sällskap av Fredrik Blomstedt som gör STCC-comeback.

Årets STCC-säsong startar i Skåne på Ring Knutstorp den 15-16 maj.

Senaste nytt