Brink Motorsport avslöjar ny design under premiärtest i Ljungbyhed

Postat av Flash Engineering kl 10:13

Brink Motorsport laddar upp inför STCC TCR Scandinavia-säsongen 2020 med ett begränsat första test på Ljungbyheds Motorbana och avslöjar samtidigt designen för året.

 – Riktigt härligt att vara igång, förare och teamdelägare Tobias Brink.

Även om vi var ett begränsat team på plats med enbart mig själv som förare så har vi hunnit köra igenom alla bilar och säkrat så att allt fungerar som det ska. Skön känsla att få sätta sig bakom ratten och köra några varv.

Utöver funktionstest så genomfördes även både broms- och aerodynamiktest, allt för att komma så väl förberedda inför STCC 2020 när den väl startar.

– Vi arbetar tät med STCC-organisationen för att skapa de bästa förutsättningarna för säsong 2020 i STCC, säger teamchef Ted Brink.

– Vi har full respekt för situationen och stödjer STCC:s beslut om att senarelägga premiären, i vår värld fanns det inget alternativ. Omvärldssituationen är allvarlig och långt mycket viktigare än racing. Samtidigt så är vi hoppfulla inför säsongen och har fullt fokus på att köra full säsong. Vår ordinarie kalender möjliggör att vi kan flytta race till senare delen av året och starta säsongen i juli, en plan som innebär full säsong.

Teamet passar samtidigt på att avslöja 2020 års design.

– Designen kan beskrivas som en uppdaterad version av 2019 års design. Detta är ett resultat av långvariga samarbeten med våra sponsorer med Ramuden och ProMesiter i spetsen, ett förtroende som vi är väldigt stolta och glada över. Håll till godo!

Senaste nytt