Lestrup Racing Team avslöjar ny design för Rob Huff och Oliver Söderström

Postat av Flash Engineering kl 09:17

Lestrup Racing Team drog täcket av årets nya design som världsmästaren Rob Huff och lovande junioren Oliver Söderström kommer att tävla med i STCC TCR Scandinavia 2020.

– Vi är oerhört nöjda med den nya designen som är en ny tolkning av den vi kört på våra STCC-bilar tidigare och långloppsbien vi tävlat med de senaste åren, säger Fredrik Lestrup, delägare i Lestrup Racing Team.

Rob Huff har goda vibbar från designen och har de senaste dagarna bekantat sig med teamet.

– Det är en klockren design och påminner mig om den jag hade på min VM-vinnarbil från 2012, säger Huff.

– Jag har varit i Sverige med teamet under de senaste fem dagarna för att förbereda mig för testet och jag är imponerad över det jag sett hittills. Jag ser fram emot att komma tillbaka bakom ratten på tävlingsbilen och komma igång med tävlandet.

Teamet kommer att tävla med två Volkswagen Golf GTI TCR och bilarna avtäcktes hos Volkswagen Smista i Stockholm, en av de partners som teamet jobbat längst med.

Just nu är Lestrup Racing Team på väg till Gelleråsen Arena för årets första officiella STCC-test som körs den andra juli inför premiären på samma bana den 15-16 augusti.

Delar av testdagen sänds live på STCC+ och dagen avslutas med en officiell shootout. Följ testet på: plus.stcc.se

Senaste nytt