Valvoline och AD Sverige AB går in som Official Lubricant Partner till STCC 2020

Postat av Flash Engineering kl 10:06

​Med knappt två veckor till STCC premiären på Gelleråsen Arena och Kanonloppet står det nu klart att Valvoline och AD Sverige går in i motorsportens finrum och blir Official Lubricant Partner till STCC TCR Scandinavia säsong 2020.

– Som oberoende leverantör av reservdelar inom Automotive är steget inte långt till motorsporten och då blir det naturligt för oss att titta på samarbeten som stärker våra varumärken, berättar Fredrik Bjerngren, försäljnings- och marknadschef på AD Sverige.

– Motorsporten är stor och vi har flera medarbetare i koncernen som sysslar med motorsport på olika nivåer och discipliner och därmed vill vi vara med och bidraga till utveckling inom sporten så väl på elitnivå som bredd.

AD Sverige AB väljer också att gå in som sponsor till Isac Aronsson, 17 år gammal som är en av juniorerna i årets startfält och debutant i STCC TCR Scandinavia.

– Det känns extra kul att få vara med och hjälpa en ung och talangfull förare i början av sin karriär, säger Fredrik Bjerngen.

– Att få med Valvoline och AD Sverige i årets serier visar på att vi gör väldigt mycket rätt just nu, säger Micke Bern, promotor STCC TCR Scandinavia.

– Årets startfält blir högintressant med flera nya och yngre förare som kan vara med och hota de etablerade förarna och prestera bra resultat.

– STCC 2020 blir startskottet för vår satsning inom motorsport och ni kommer att få se mer av både Valvoline och AD, avslutar Fredrik Bjerngren.

Senaste nytt