Hugo Nerman gör STCC-comeback med Kågered Racing och AD Bildelar

Postat av Flash Engineering kl 08:00

Hugo Nerman kommer att göra STCC TCR Scandinavia-comeback 2021 med Kågered Racing och deras nya huvudsponsor AD Bildelar i en Volkswagen Golf GTI TCR.

– Att komma in som ny förare hos Kågered Racing känns kul och otroligt stimulerande, säger Nerman.

– Från första mötet har det känts bra och Micke Kågered tillsammans med teamet har stora erfarenhet inom motorsport vilket gör att vi kommer kunna få ut max ifrån mig varje helg.

21-åringen tävlade senast i STCC 2018 för Kristoffersson Motorsport efter att ha säkrat Formula Nordic-titeln 2017. Förra året gjorde han inhopp i Porsche Supercup som körs tillsammans med Formel 1.

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Hugo i teamet tillsammans med AD Bildelar som ny huvudsponsor, säger Micke Kågered, ägare av Kågered Racing.

– Hugo har enorm potential som förare och vi ser fram emot att jobba ihop mot starka resultat i STCC. Att få in en sponsor som AD betyder otroligt mycket för oss, dels så kommer de med mycket energi och stort intresse för motorsporten, men också med värdefulla kontakter inom automotive-branschen.

AD Bildelar och Valvoline inledde sitt STCC-engagemang redan förra året som Official Lubricant Partner till mästerskapet.

– Vi förstärker var närvaro ytterligare genom att gå in som huvudsponsor till Kågered Racing inför säsongen 2021, säger Fredrik Bjerngren, försäljnings- och marknadschef på AD Sverige.

– Vi gör det här tillsammans med flera av våra leverantörer och tillsammans har vi en långsiktig plan med teamet som sträcker sig tre år framåt. Nu ser vi verkligen fram emot årets säsongsstart.

STCC TCR Scandinavia-säsongen 2021 börjar den 4-5 juni på Ljungbyhed Park.

Senaste nytt