Lukas Sundahl och Hannes Morin kör STCC-testerna för Brink Motorsport

Postat av Flash Engineering kl 17:48

Regerande trefaldiga Porsche Carrera Cup Scandinavia-mästaren Lukas Sundahl kommer att dela Brink Motorsports andra Audi RS 3 LMS jämsides Hannes Morin under veckans officiella STCC TCR Scandinavia-tester på Knutstorp och Ljungbyhed Park.

– Det ska bli riktigt intressant att köra STCC-testet med Brink Motorsport och jag åker dit med öppna sinnen för att skaffa mig en uppfattning om bilen samt teamet, säger Lukas Sundahl.

– Vi har en bra dialog med Brink Motorsport och vi ska utvärdera förutsättningarna för ett vidare samarbete vad gäller säsongen 2021.

Sundahl kommer att köra testdagen på Knutstorp den fjärde maj medan Morin, som tävlade för Brink Motorsport i STCC förra året och säkrade juniortiteln, kör testdagarna på Ljungbyhed Park den femte och sjätte maj.

– Jag ser fram emot att sätta mig bakom ratten igen och det ska bli intressant att dela input med Lukas med tanke på de framgångarna han har i Porsche, säger Hannes Morin.

– Vad gäller den kommande säsongen så jobbar vi på en lösning med teamet, jag hoppas kunna fortsätta med dem i STCC 2021.

Under testdagarna kommer de båda talangerna jobba nära med Tobias Brink, som kommer att köra teamets ena Audi RS 3 LMS i STCC 2021 med siktet satt på guld efter fjolårets bronsmedalj.

STCC TCR Scandinavia-säsongen 2021 börjar den 4-5 juni på Ljungbyhed Park.

Senaste nytt