Klart för begränsad publik till STCC i Skellefteå – biljetterna släpps idag

Postat av Flash Engineering kl 09:42

För första gången sedan pandemins start kommer publik – i begränsad mängd – att släppas in till Midnattssolsloppet på Skellefteå Drivecenter Arena den 18-19 juni.

– Vi är oerhört glada över att Skellefteå Drivecenter Arena har fått till den här lösningen och att vi äntligen, under ordnade former, kan ge våra fans en möjlighet att följa våra tävlingar på plats, säger Micke Bern, vd på STCC.

– Vi har en stark lösning med STCC+ för de som inte kan se tävlingarna på plats, men det är klart en extra dimension att vara på plats om man bor i närheten av banan – en upplevelse som vi äntligen kan lösa.

Totalt kommer 500 personer kommer att släppas in till tävlingarna på Skellefteå Drivecenter Arena och biljetterna släpps redan idag 18:00.

Länk till biljettförsäljningen kommer upp senare idag på: midnattssolsloppet.se

Det kommer gå köpa max 4 biljetter per tillfälle och det är även max 4 personer i ett sällskap.

Tävlingarna körs på Robert Dahlgrens hemmabana och PWR Racing-föraren inledde starkt i förra helgens premiär med två segrar och mästerskapsledning.

Men han är hårt jagad av såväl Lestrup Racing Team-föraren Oliver Söderström som Brink Motorsport-föraren Tobias Brink som delar andraplatsen i mästerskapet.

Läs mer om STCC-premiärens tävlingar här.

Senaste nytt